arabische catering Tijdens de lockdown mogen we amper de deur uit. Laat staan dat we lekker op vakantie mogen. Het kan goed zijn dat je het mist om lekker op vakantie naar de zon te gaan. Wil je toch een beetje de vakantiesfeer er weer in brengen. Dat kan heel makkelijk door middel van de volgende tips in dit blog artikel. 

Heerlijk eten en drinken 

Mis je het eten uit je favoriete vakantieland? Zorg dan voor lekkere hapjes die je makkelijk zelf kan maken. Ben je niet zo’n keukenheld, dan kun je zorgen voor Arabische catering als je favoriete vakantieland Marokko is. 

Catering met buitenlandse hapjes 

Catering met hapjes uit je favoriete vakantieland kan natuurlijk heel gevarieerd zijn. De Spaanse tapas zijn in Nederland erg populair, net als de Arabische mezze. Nacho’s uit Mexico vallen ook altijd goed in de smaak. 

Lekkere drankjes 

Bij een lekkere buitenlandse schotel hoort een bijpassende drank. Elk land heeft wel zo zijn eigen wijn of frisdrank. Kies daarom de speciaalzaken die zulke drankjes ook op voorraad hebben. 

Muziek uit je favoriete vakantieland

Muziek vrolijkt de boel een beetje op. Zoek naar de lokale zanger van je favoriete vakantieland en stream al zijn albums. Je herkent vast een paar nummers van toen je daar op het terras zat. Je voelt je gelijk een stuk beter. 

Boek alvast je vakantie voor over een paar maanden 

Kun je stiekem niet wachten, dan is het prima om alvast je vakantie te boeken. Doe dat dan wel voor over een paar maanden. Dan is de kans groot dat de lockdown weer over is. Het is niet handig om volgende week al gelijk weg te gaan. 

Organiseer je oude vakantiefoto’s 

Dit is ontzettend leuk om te doen. Verzamel je vakantiefoto’s van vorige vakanties in een mooi album of zet ze op je Instagram. Zorg er wel voor dat je ze bewerkt met een mooi filter. Dan springt je feed er helemaal uit. 

Leuke tips om het vakantiegevoel in huis te brengen

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *